Gratis verzending vanaf €30
Weekly new updates
Verzending binnen 2 werkdagen
14 dagen bedenktijd

Verzenden & retourneren

VERZENDEN

VERZENDEN & RETOUR

Wij voorzien (in België) een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €30. Na het plaatsen van een bestellingen het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 1 à 2 werkdagen door ons verstuurd. Bij het bestellen van pre-orders kan de verzendingstermijn uitlopen tot max.10 dagen na het afronden van de bestelling.

Graag meer info over pre-orders? Mail naar [email protected]

Verzendingen gebeuren via bPost.  Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de volgende werkdag geleverd.

 

RETOUREN

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Mail dan binnen 10 kalenderdagen naar [email protected] met de vermelding waarover u niet tevreden bent. Wij voorzien dan een gratis retourservice in België bij producten/aankopen vanaf €30 (verzendkosten niet meegerekend!). Ontvangen wij geen bericht binnen 10 dagen, zijn de retourkosten voor eigen rekening.
Producten mogen tot 14 werkdagen na aankoop geretourneerd worden.

LET OP! Heb je de retour binnen 10 dagen aangevraagd, dien je jouw pakket ook meteen naar ons terug te sturen. Ontvangen wij deze niet binnen de max. termijn, worden er alsnog verzendkosten aangerekend.

 

Sale artikelen mogen geruild of geretourneerd worden maar hier zijn de eventuele retourkosten ALTIJD voor eigen rekening.
Sommige artikelen zijn uitgesloten van retourrecht: badmode, oorbellen & giftcards 

Woon je in de buurt van onze winkel? Dan mag je jouw retour natuurlijk ook steeds bij ons binnenbrengen! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €30
Weekly new updates
Verzending binnen 2 werkdagen
14 dagen bedenktijd